OM MIG

 

Jeg hedder Rachel, bor i Aarhus og er uddannet retoriker. Siden jeg færdiggjorde min kandidatuddannelse i 2017, har jeg arbejdet hos to forskellige mediebureauer, hvor jeg har udarbejdet markedsføringsmateriale for diverse virksomheder og haft ansvaret for sociale medier, og i dag sidder jeg i en marketingafdeling i et forsikringsselskab. Tilbage i september 2020 besluttede jeg mig for at prøve kræfter med min egen blog og Pinterest i håbet om at inspirere nogen med mine mange perlebyggerier.

I min fritid er jeg nemlig svært begejstret for at bygge med Hama-perler, og selvom det måske lyder en liiiiille smule barnligt, så er det faktisk ikke så meget anderledes end at lægge et puslespil eller lave diamond painting. Jeg ejer over 1.000.000 Midi-perler, som er dem, jeg primært bygger med, og så en ordentlig portion Mini-perler, som jeg især laver øreringe af. Selvfølgelig i alle de farver, der findes, så kreativiteten ikke møder nogen begrænsninger.

 

Denne blog er blot mit eget lille hobbyprojekt, og jeg bliver ikke betalt for at reklamere for produkter af nogen karakter.